We zijn er voor u

Residentie Ter Meulen - Bavegem - Gespecialiseerde ThuisverplegingHoewel ons team 24/24 uur klaarstaat om onze bewoners te helpen, kunnen kleine problemen zich natuurlijk altijd voordoen. Wij hebben ons echter gespecialiseerd in wondzorg en thuisverpleging, zodat we onze senioren altijd kunnen helpen.

Deze thuisverpleging maakt een belangrijk onderdeel uit van de dienstverlening van Ter Meulen Bavegem. Ons personeel volgt dan ook geregeld bijscholing om steeds kwaliteitsvolle zorg te kunnen bieden. Specifieke vragen? Individuele noden? Wij stellen graag een aangepast zorgplan op. Vraag gerust meer informatie.

Wondzorg

Door onderliggende problemen of door het ouder worden, kan het zijn dat wonden zich minder snel herstellen of specifieke behandeling nodig hebben. Wij bieden deskundige verzorging en verhelpen niet alleen het acute probleem maar gaan ook na of er eventueel onderliggende problemen zijn. Daarbij maken we gebruik van de modernste technieken:

  • vacuümtherapie
  • lichttherapie
  • gebruik van de modernste wondverbanden
  • debridement van wonden met de nieuwste technieken

Thuisverpleging - Onze gespecialiseerde verpleegkundigen

Al onze vaste verpleegkundigen hebben verschillende specialisaties, zodat we bij elk probleem deskundige hulp kunnen bieden. We volgen ook regelmatig opleidingen, zodat we steeds de nieuwste technieken kunnen inzetten om onze bewoners te helpen.

Van Waeyenberghe Pascal
Zaakvoerder Pascal is ziekenhuisverpleegkundige met een postgraduaat wondzorg en weefselherstel. De kennis van zijn postgraduaat zorgmanagement en zijn kaderopleiding zet hij graag in om de residentie in goede banen te leiden.  Om onze senioren optimaal te kunnen bijstaan volgde hij ook verschillende bijkomende opleidingen in podologie, palliatieve zorgen , gerontologie en beroepstitel diabetologie..

Delplanck Nadine
Nadine is mede zaakvoerder en referentieverpleegkundige. Zij heeft een specialisatie in diabetes en wondzorg en staat dan ook altijd klaar om senioren te helpen.

Galle Wim
Wim is niet alleen psychiatrisch verpleegkundige, maar helpt ons ook voor wondzorg, palliatieve zorg en maatschappelijk werk.
 
Van De Velde Ilse
 Ilse treedt op als onze dagelijks verantwoordelijke en versterkt eveneens ons team van verpleegkundigen met haar specialisatie in diabetes en wondzorg.

Van Waeyenberghe Yasmine

Yasmine is medevenoot en referentieverpleegkundige wondzorg.

De Wilde An

Heeft ons team in 2017 versterkt en is eveneesn referentieverpleegkundige wondzorg.

Van Tittelboom Jolien

Jolien neemt , oa samen met Pascal, de diabeteseducatie voor haar rekening binnen het team

Machtelings Sharon

zorgkundige

 

 

Back to Top